Överraskad av mina vänner

Jag fyllde 40 år för ett par veckor sedan och jag hade tänkt låta bli att fira det helt faktiskt. Jag kände att jag inte orkade ta tag i det som krävdes för att kunna bjuda hem folk. Mat, städning och fix var en del i beslutet och den andra var att om jag skulle hålla på med allt det där skulle jag ändå inte orka har roligt på festen. Så jag struntade i alltihop...

...men det gjorde inte mina vänner! I lördags frågade äldsta sonen om jag inte kunde hänga med och åka en sväng i hans EPA-traktor. Han tog körkortet förra veckan och jag hade inte hunnit åka något än så jag sa att visst, det gjorde jag gärna. Vi åkte en lång sväng och plötsligt körde han upp på tomten hos en av mina svägerskor. Jag undrade såklart vad vi skulle göra där och han tittade på mig och sa att det var en överraskning. Jag satt som en fågelholk och stirrade på mina vänner som stod samlade på bron med bubbel i beredskap. Sonen kastade över en påse med min bikini och en handduk och sa att jag skulle ha det så kul. Jag blev så himla överraskad. Hade ingen aning eller misstanke om det här. Verkligen inte.
 
Mina närmaste vänner. Vi skålade i bubbel och kramades. Dom hade ordnat det så himla fint för mig så jag blev alldeles tårögd. Vi badade i badtunna och sen åt vi en trerätters middag. Dom hade tänkt till så mycket för att det skulle bli bra för mig. Eftermiddag och kväll istället för kväll och natt eftersom dom vet hur trött jag blir. Mat som passade min bråkiga (IBS) mage. Rött vin som jag älskar. Ett presentkort på SPA, choklad och blommor. En lugn tillställning som jag orkade med och kunde uppskatta. Ingen jobbig musik i bakgrunden när vi satt och pratade vid middagen. Jag behövde inte göra någonting alls. Jag bara satt där och njöt av sällskapet.
 
Öronpropparna åkte i tidigt och jag fick lite hjärtklappning i ett par omgångar men inte mycket mer än jag brukar få hemma. När jag pratade med en i taget var jag på banan. När många pratade om olika saker samtidigt tappade jag sammanhanget. Som vanligt fast ändå bättre än på länge. Kvällen slutade tidigt och jag kom hem och i säng innan jag blev för trött. Allt passade mig perfekt.
 
Tack till mina närmaste vänner. Jag är otroligt tacksam för att ni finns i mitt liv trots att jag ofta varit dålig på att höra av mig under min sjukdomstid. Trots att jag inte varit med på fester på riktigt. Trots att jag har tackat nej, stannat hemma eller gått undan i flera år nu. Trots att jag har varit tråkig och låg och svår att konversera med så länge. Men nu äntligen känner jag att det håller på att reda upp sig med den här tjuriga jäkla depressionen och jag är oerhört glad att ni alla har stått kvar. Tack!
 
Hoppas så att min positiva trend är ihållande och på riktigt den här gången. Att även om alla symptom på utmattningssyndrom är kvar så är dom kvar i mindre styrka. Att mina riktigt depressiva perioder håller sig borta. Att ångesten håller sig inom en rimlig nivå. Att dom här myrstegen äntligen ska ha tagit ut en riktning och att den riktningen är framåt och uppåt.
 
Kram på er!
Cecilia Hansen
2017-02-06 @ 15:04:01
URL: http://ceciliahastochnu.se/

Wow, vilken rolig överraskning 🍾😊. Vänner är bra att ha och de bästa finns alltid där oavsett hur man mår❤ / Cecilia

Eva Svärd - Blogg om tmattningssyndrom
2017-02-07 @ 11:06:30
URL: http://www.evasvard.com

Så underbar överraskning! Fina vänner!

Bea
2017-02-07 @ 12:16:26

Grattis i efterskott :)
Hoppas det ska fortsätta framåt och uppåt för dig <3

bylittlenea.blogg.se
2017-02-07 @ 16:26:39
URL: http://bylittlenea.blogg.se/

Åh såååå fint av dina vänner! Hurra och grattis till dig ❤❤

Svar: Tack!
Fröken Duktig

Helena
2017-02-12 @ 19:43:19
URL: http://livetuppochnerblog.wordpress.com

Vilka härliga vänner :),grattis i efterskott :)

Tankar om utmattning
2017-02-13 @ 09:03:19

Vilken fin överraskning! Den kommer du säkert minnas resten av livet. Hoppas att din uppåtgående trend håller i sig. Håller en tumme för dig! Kram

AnnaThils
2017-05-03 @ 07:03:35

Hello.
Watch my video on trade and earn with me. I will be very happy to all who will join me!
[url=https://www.youtube.com/watch?v=lDtHVV61zVk]Ze Binary Signals Review[/url]

Danielbus

Питомник кошек породы мейн кун Miraleks*BY, Минск, Беларусь


[url=http://miraleks.by]мейн кун продам минск 11
[/url]
[url=http://miraleks.by]котята мейн кун в минске
[/url]
[url=http://miraleks.by]мейн кун фото цена +в минске
[/url]
[url=http://miraleks.by]купить кота мейн кун в минске
[/url]

котята мейн кун в дар в минске
купить котенка мейн кун в минске
мейн кун продам минск 11
мейн кун купить минск цена
мейн кун в дар в минске
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0