Hold on

Nu tror jag att jag är tillbaka på banan igen efter den senaste svackan. Först en vecka i nedåtgående spiral, sen en vecka under isen och till sist en vecka på väg upp igen. Trots att min erfarenhet av den här sjukdomen är stor nu så känns det så hopplöst den där perioden när jag mår som sämst. Trots att jag borde veta bättre gräver jag ner mig när jag hamnar därnere. Trots att jag borde veta att det kommer bättre dagar om jag bara hänger i så har jag svårt att se det just då. Men nu efteråt kan jag se att det är en period. Det är tillfälligt och det blir bättre. Kanske inte bra, men bättre. Ok i alla fall.

 

Jag fastnade för Nanos låt i melodifestivalen. Vad tycker ni om den? Jag tycker att den ger hopp om att det går att hålla i, tro på bättre tider och att fortsätta försöka komma framåt. Jag tycker att den visar att det går att komma upp till ytan igen. Och det gör jag ju också gång på gång. Ramlar ner, tar mig upp, ramlar ner, tar mig upp. Det är så den här sjukdomen är.

 

 
 
Så, nu är jag nog uppe igen. Näsan ovanför vattenytan. Och om det kommer fler svackor (vilket det säkert gör) hoppas jag att det ska dröja länge tills nästa gång för det är ju det som har varit den positiva trenden nu efter jul. Att mina bättre perioder har varit både längre och ja, bättre helt enkelt, än förut. Det ska nog lösa sig det här. På sikt.
 
 
 
 
 
Så jag håller i, försöker ha tålamod och satsar på att fortsätta försöka så gott jag kan. Och acceptera läget som det är...
 
Förresten, ska på möte på ny arbetsplats om arbetsträning idag. Det ska bli intressant och jag är glad att jag blev människa igen innan det var dags.
 
Kram på er!
Anonym
2017-04-06 @ 10:30:51

Hur gör du för att komma upp

Cecilia Hansen
2017-04-06 @ 12:25:03
URL: http://ceciliahastochnu.se/

Även om svackorna alltid kommer att återkomma så finns det hopp om att de kommer mer sällan och inte blir så djupa. Hoppas du får en fin vår och sommar 😎

Helga Rebecka
2017-04-06 @ 17:08:40
URL: http://https://helgarebecka.wordpress.com/

Ja, det är inte lätt att tänka positivt (eller ens nyanserat) när man är i en svacka... Men vad skönt i alla fall att du mår bättre igen och kul att det verkar gå framåt med att komma igång med arbetsträning. Hoppas det gick bra på mötet!

Marie
2017-04-06 @ 18:55:14
URL: http://mamafeelings.blogg.se

Ja du.. Nano's låt går djupt in i både hjärta och själ tycker jag.
Har haft ett tufft år på jobbet och när den låten släpptes så kändes det lite som att jag kan pusta ut. För det kommer bli bättre. Jag ska bara hålla ut en stund till..

Spännande med arbetsträning på ny arbetsplats! Hoppas det gör dig gott! Ta hand om dig!

bylittlenea.blogg.se
2017-04-09 @ 09:10:44
URL: http://bylittlenea.blogg.se/

Den låter fastnade jag också för! Bra text, fint framförd. Skönt att nosen är över ytan, hoppas resten av kroppen följer efter så du inte hamnar så djupt ner vid nästa svacka. Vi vet ju att det är lite guppigt på vägen... Spännande med arbetsträning! Det kommer säkert bli bra :) Kram

Camilla
2017-04-17 @ 09:27:12
URL: http://aldrigmerutmattad.se/

Tack för at du delar med dig! Håller ju själv på med såna där perioder, jag har väl inte kommit dithän att de bra perioderna blir längre men man lärs ig väl för varje gång kanske. Ditt inlägg ger hopp iaf :)

Svar: Det kommer, men det tar tid. Ge inte upp. Det blir bättre. ❤
Fröken Duktig

Helena
2017-04-25 @ 17:44:00
URL: http://livetuppochnerblog.wordpress.com

Kul att du får komma igång med arbetsträning :), hoppas det blir bra :). Kram

Svar: Ja det känns roligt. Tack och kram!
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0