Njuter...

Nu har vi varit ute och flängt några dagar. Fem för att vara exakt. Fem dagar med vårt stora, härliga gäng. Gänget som räcker till två lag OCH publik när det ska spelas fotboll. Gänget som ställer alla bord på en lång rad och tar upp halva campingplatsen när det är middagsdags.

Jag har deltagit så mycket mer än på flera år den här semestersvängen. Jag har kanske inte direkt pratat ihjäl nån, men jag har varit med, pratat ibland och lyssnat på andra. Druckit vin med brudarna. Tagit en drink i en bar. En öl på puben och lyssnat på en trubadur en stund. Och det var roligt att sjunga med. Det var så länge sen jag gjorde det.

Husvagn är verkligen super när man är sjuk i utmattningssyndrom. Man går ut till alla andra när man vill och orkar och man går in till sig när man behöver vila och ladda batterierna.

Nu har vi dragit vidare till en ny stad. Så härligt som det är att vara med goda vänner, är det också nu att få vara bara vi. Plus barnens fina kusin som följde med oss. Att sitta och smutta på ett glas rött vin i förtältet i lugn och ro är så mysigt. Att veta att man kan vila och sova när man vill. Att det inte finns några särskilda aktiviteter som måste göras, utan bara om man har ork och lust.

Vad vi ska göra imorgon? Ja, inte vet jag. Vi får väl se hur vädret är och vad vi känner för när vi vaknar. Aldrig mår jag så bra som när vi är på semester.

Godnatt ❤

None
2016-07-14 @ 01:04:20

Njut min fina syster❤️ Så härligt att se att Du orkar vara med lite igen ❤️

Svar: ❤🌞
Fröken Duktig

Christina
2016-07-14 @ 10:35:13
URL: http://ecochic.blogg.se

Tack för din blogg. Jag är orolig för min vän som jobbar jämt, är ensamstående och inte hinner äta ibland, riktigt illa. Vi har en plan på hur hon ska ta sig ur detta ekorrhjul men det kan dröja ett par år. Världen är galen ibland tycker jag med detta 8-5 stressande, är det meningen med livet verkligen? Det tycker jag inte.
Krya på dig och ha en fin semester :)

Svar: Tack själv! Hoppas att din vän kan bryta detta i tid. Några år kan vara för länge att kämpa på. Då kanske det är för sent om det vill sig riktigt illa. Hon kanske behöver tänka på att om hon blir sjuk av stress kan hon inte hjälpa någon. Inte sig själv och inte sina barn. Dra i handbromsen medan tid är.
Fröken Duktig

Malin
2016-07-14 @ 18:02:55

Hej! Har följt dig länge och känner verkligen glädje att du kommit så långt och verka må mycket bättre. Jag är lite nyfiken på vilken medicin du trappar ner och hur det känns? Har själv hemska biverkningar av Venlafaxin och funderar på om dom hjälper eller stjälper mig!? Fortsätt att njuta och koppla av! Kram

Svar: Vad roligt att du vill följa mig.❤
Jag äter mirtazapin 30mg sen tre år tillbaka och Venlafaxin 150mg sen ett år tillbaka. Den bytte jag till då min tidigare medicin citalopram inte fungerade så bra. Nu trappar jag ut venlafaxin med 37,5 mg i taget. Är nu nere på just 37,5 mg efter att ha hållit på med nedtrappning i en månad. Tänkte vänta med att ta bort den sista dosen tills jag kommer hem från semestern. Har också besvärande biverkningar av den men den hade relativt god effekt på ångest. Tanken är nu att jag ska byta till voxra för att slippa en del av biverkningarna men behålla antidepressiv effekt. Jag har haft en del utsättningssymptom som yrsel och "brain zaps". Men jag har varit mindre dimmig och trött. Men utsättningssymptomen har hittills varit fullt hanterbara. Vi får väl se hur det går att ta bort venlafaxinet helt...
Ta hand om dig!
Fröken Duktig

Helena
2016-07-17 @ 20:55:05
URL: http://livetuppochnerblog.wordpress.com

Skönt att se att du mår bättre och orkar vara med :), det ger en lite energi det med. Kram

Svar: Ja så är det nog. God spiral. Kram
Fröken Duktig

bylittlenea.blogg.se
2016-07-18 @ 20:04:10
URL: http://bylittlenea.blogg.se/

Låter som en välbalanserad semester för någon med utmattning :) Skönt att kunna vara med och kliva åt sidan beroende på vad som passar bäst för stunden.

Svar: Ja eller hur? Camping är så bra. Och så mat på grillen (maken grillar) och engångsgrejer till allt utom vinet = nästan ingen disk. Och man kan inte tvätta. Alltså behöver man inte tänka på det. Och så städningen = högst en kvart så har man städat "hela huset". Man bara vilar och gör det man vill.😊
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0