Panikångest och att vila sig i form

Utan egentlig anledning kände jag mig galet stressad redan i morse. På jobbet var det svårt att hålla fokus. När det blev rast var det tårta eftersom en medarbetare fyllde 50. Alltså fylldes fikarummet till bristningsgränsen. Jag åt en tårtbit och smet iväg till vilorummet. Fikarummet var som en ormgrop. Sen var det dags för uppföljningsmöte med HUR-enheten och jag höll inte ihop... Hjärtklappning, darrningar, andnöd och stick i ansiktet. Klassiska symtom på panikångest. Typiskt... Fröken Duktig var inte så duktig som förväntat. HUR-enheten tyckte inte att det var dags att utöka arbetstiden ytterligare.
 
Jag samlade mig, tog en långsam promenad till apoteket och kände mig så pass ok att jag kunde göra mig ett ärende in på ICA. Sen hem och vila. Tills nu.
 
Om mindre än två timmar kommer mina närmaste vänner hit. De har med sig mat och vi ska fira att en av oss nått 40-strecket. Efter maten ska vi promenera till ett närliggande SPA. Där ska 40-åringen få en behandling och sen blir det bad i utetunna. Jag har siktet inställt på att orka åtminstone del 1 av firandet. Det som blir hemma hos mig. Orkar jag del 2 är det bonus. Men jag hoppas, för jag vill också ha kul med mina vänner. Nu ska jag ligga och vila en stund till, innan det är dags. Ladda, ladda, ladda...

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0