Äntligen en helg med tjejerna! Förra helgen i storstan med de här. Så länge sen det funkade. Sol, glada skratt, många samtal och...
...mycket vin...
 
 
Jag och syrran tog ett hotellrum och resten av ligan bodde i lånad lägenhet. En riktigt liten en. Därav beslutet att bo på hotell. Det var bra för mig. Och för dom. Jag kunde lägga mig lite tidigare än de andra och de kunde fortsätta festen en stund till efter att jag blivit trött. Win, win! 
 
Promenader mellan olika ställen där man kunde äta och dricka gott var vår huvudaktivitet. Perfekt!
 
Fjäderholmarna fick ett besök och vädret var helt fantastiskt. Ett litet mörkt moln på himlen i form av en panikattack på vägen dit men annars var himlen blå och ölen kall. Klipporna var fulla av fågelskit och någon snodde en handduk av oss, men vi hade is i proseccon och rosévinet smakade gott.  Vi hade kul!
 
Vi skippade all shopping och det kändes bra. Bara mysiga och trevliga aktiviteter. En resa precis i min smak. Återhämtning kan man förstås inte kalla det hela, men att tanka vänskap och att få skratta är viktigt så att det räcker.
 
Äntligen kändes det rimligt att försöka åka med på något sånt här. Jag tar med mig just det, att det gick så bra och att jag kunde vara med nästan hela tiden. Det var inte igår och det är inte på något vis självklart. Visst, ångest stundtals, men bortsett från panikattacken var det helt och hållet hanterbart.
 
Konsekvenserna av resan är inte avklarade än. Veckan har varit tuff. Tog semster på måndagen för att vila upp mig men det räckte inte riktigt. Jobbet har jag fixat men sen har det mest gått ut på att göra en sak och sen ligga eller sitta och vila. Ja, ni kanske såg mitt förra inlägg om ångest... Men det var det värt! Nästa gång blir det Barcelona. Eller hur var det vi sa brudar? 
 
Ta hand om er!
 
Anonym
2018-06-17 @ 12:48:23

Härligt att få skratta

Eva`s blogg
2018-06-18 @ 10:45:41
URL: http://evasblogg.blogg.se/

hej ..hittade din blogg o blev kvar i den, då jag själv råkat ut för utmattningssyndrom, var hemma 1 år började jobba o fick för ca 1 vecka sen ett mindre återfall ...skönt att läsa om det där man förstår tack :) kommer läsa din blogg vart efter kram å fin måndag

Svar: Hej! Vad roligt att du hittat hit. Välkommen!
Fröken Duktig

Anonym
2018-06-22 @ 19:39:35

Hej hur lyckades du tackla din panikångest

Svar: Det gick väl sådär. Andas, vänta ut, låta det klinga av...
Fröken Duktig

Anonym
2018-06-24 @ 15:21:51

Får du hjärndimma ?

Svar: Ibland...
Fröken Duktig

bylittlenea.blogg.se
2018-07-05 @ 09:42:05
URL: http://bylittlenea.blogg.se/

Så härligt att du fick hänga med vänner på det viset och att du hittade sätt att göra det så bra som möjligt för dig trots utmanande situationer ❤️ Heja heja!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0