Känn er fria att dela❤

Jag fick frågan om det är okej att dela ett blogginlägg häromdagen. Frågan har kommit upp förut och jag vill bara säga att självklart får ni dela. Känns er fria att dela om ni tycker att ett inlägg är tänkvärt, viktigt eller intressant att läsa för fler. Jag tycker bara att det är roligt. Det gör mig så glad att ni läser min blogg och det är ju kul om ännu fler hittar hit.

Kram på er!

Anonym
2017-01-19 @ 14:16:14

gillar verkligen din blogg

Svar: Åh vad roligt att höra. Tack för att du tar dig tid att läsa.
Fröken Duktig

Linda
2017-01-21 @ 11:32:01

Jag ser att du bor i Sundsvall, det gör jag också. Har väldigt stora problem med att träffa en läkare som tror mig. På Affektiva tror de att allt "bara" är ångest. Har du några tips? Ser också att du tänker på Kroniskt trötthetssyndrom när du är i bakslag, känner igen det. Men jag hoppas verkligen att så inte är fallet. Den sjukdomen är lite som en dödsdom för mig. Har läst om många utbrända som fått sjukdomskänsla osv utan att det varit något mer än UMS. Ibland tar återhämtningen lång tid innan det plötsligt börjar gå framåt i en rak kurva. Vissa pratar om att det dalar ut mer och mer istället.

Svar: Ja jag bor i Sundsvall. Det här med läkare är ju svårt. Jag har haft tur på ett sätt och på ett annat inte. De läkare jag har träffat har varit bra, inlyssnande och jag har inte känt mig misstrodd. Problemet är att det är olika läkare hela tiden och det beror nog på att de har läkarbrist på Affektiva där jag går. På VC kände jag mig lyssnad på det första året men nu vågar jag knappt boka en tid längre för dom tycker precis som du säger att alla fysiska symptom man har är ångest. Det är jättejobbigt att man blir bemött så.
Jag har tänkt mycket på ME under de här åren men nu har jag förbättrats så pass mycket så att jag tror att jag kan utesluta det. Jag hoppas det i alla fall för det verkar vara en fruktansvärd sjukdom med tanke på att den är kronisk.
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0