Fortsätter vila mig i form...

Jag har varit trött mycket de senaste veckorna. Bara försökt ta mig igenom med huvudet ovanför ytan så att säga. Tankat energi. Levt efter schemat. Som Skalman. Förra veckan kände jag mig lite bättre två dagar men sen vände det tyvärr igen. Men det är ingen katastrof... Idag har jag äntligen svarat på lite kommentarer som ni skrivit. Har inte kunnat prioritera det på ett tag. Många blev bara korta svar men ni ska veta att jag uppskattar allas kommentarer ändå. Nu ska jag gå ut en stund.
Ta hand om er!
 
Bildresultat för vila skalman
Kvinnotankar
2016-05-17 @ 12:19:23
URL: http://kvinnotankarblog.wordpress.com

Usch ja, minns så väl hur det var i början. Hur ledsen jag var när det gjorde ont i var muskel även om jag kanske bara gått till affären som låg 200 m bort. Antidepressiva eftersom jag självklart blev deprimerad när jag inte kunde jobba som skolsköterska, ett arbete jag verkligen var stolt över och älskade. Samtidigt som jag var övertygad om att jag egentligen var döende i cancer. För så här sjuk kunde man ju inte vara :) Alla prover och tester som gjordes både hit och dit var u.a. Det var en kamp innan jag accepterade att det var som läkarna sa. Efter 5-6 år utan bättring sökte jag och fick komma till Göteborg/Mölndal där det finns specialister inom ME och jag var tydligen ett typfall. Tyvärr vet dsk läkarna lite för lite om detta!

Svar: Sökte du på eget initiativ eller var det din läkare som trodde att du hade ME och inte utmattningssyndrom?
Fröken Duktig

Anna
2016-05-18 @ 12:12:59
URL: http://utbrandvagentillbaka.wordpress.com

Men du, du behöver inte ursäkta dig för att du inte har hunnit svara på kommentarer. Det är helt okej. Vi måste vara rädda om den energi vi har, och prioritera det som är viktigast för stunden. Vila. Och läka. Och ha ork för att leva. Inget annat.

Och såklart uppskattar du dina kommentarer, precis som jag. Idag svarade jag på några, första gången på veckor. Och precis som du skriver, så uppskattar man alla uppmuntrande kommentarer som man får, ingen tvekan på det, men vi stjälper oss själva om vi ska prioritera att svara på dem varje dag. Bättre vi gör det när lusten faller på :-)

Idag är det första gången på någon månad eller två, som jag sitter vid min dator. Tyvärr kan jag längre ej lämna kommentarer via min iPhone eller iPad på blogg.se bloggar, sedan de uppdaterade sin kommentarsfunktion. Har försökt flera gånger här inne hos dig.

Du frågade vilken VC jag går på, är nere på Centrum, är även där som min kurator arbetar. Har du möjlighet, försök få tid där. Såg dina funderingar om ME, har diskuterat om det med både min läkare och kurator.

Ta en dag i taget, försökt njuta av nuet!

Styrkekram!

bylittlenea.blogg.se
2016-05-18 @ 14:12:15
URL: http://bylittlenea.blogg.se/

Jag gissar att de allra flesta har förståelse för att orken inte alltid finns eller räcker till. Ta hand om dig först och främst! Kram

Kvinnotankar
2016-05-27 @ 11:43:29
URL: http://kvinnotankarblog.wordpress.com

Jag diskuterade remiss med min läkare på V.C som först sa att det går inte vi har inget avtal med dem. Jag stod på mig och hon tog upp det med sina överordnade "som gjorde ett undantag" sas det! Jag fick betala resan från Blekinge till Gottfrieskliniken i Mölndal. Lycka till och var envis, även om det är just det man inte orkar vara i vår situation! Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0