Semester

Semester

Tanken slog mig när vi pratade om våra barn för en stund sen. Att vi vuxna, precis som våra barn ingår i en gemenskap som vi förhoppningsvis och troligtvis kommer att ha glädje av i många år framöver. Kanske rent av livet ut. Våra barn är praktiskt taget födda och uppvuxna tillsammans. Vi vuxna har varandra. Alla är välkomna att delta i gemenskapen så ofta och så sällan vi önskar och vill. Alla känner varandra så väl. Vi firar semestrar och midsomrar. Nyårsaftnar och födelsedagar. Vi åker på cuper tillsammans.

Det som slog mig var en känsla av tacksamhet för att vi i vår familj fortfarande är en självklar del av gänget. Trots att vi inte alltid varit med på grund av min sjukdom. Trots att jag suttit som ett ufo så många gånger. Trots att jag gråtit och varit allmänt tråkig och håglös. I flera år har jag varit tyst och innesluten och inte fattat vad som pågått omkring mig. Nu känner jag att jag har börjat delta i gemenskapen igen. Inte som förr men ändå. Jag är yr och trött och behöver gå undan och vila. Vara ensam. Ha öronpropparna i. Men jag fattar vad folk säger och kan samtala även i grupp. Åtminstone om det inte låter omkring.

Jag är trött men hoppfull. Ett steg i taget. Och det är så skönt att inte behöva tänka på allt som ska fixas när man är hemma. Ute med husvagnen kan man bara få vara. I gott sällskap. ❤

 
Helena
2016-07-10 @ 22:26:00
URL: http://livetuppochnerblog.wordpress.com

Så härligt det ser ut :), ha en riktigt skön semester. Kram

Anonym
2016-07-12 @ 10:18:26

Jag tror att du är på bättringsvägen! :) Dipparna kommer bli grundare och det kommer krävas lite mer ansträngning för att hamna där. Fortsätt vara bra på att vila och vila och vila. Och vilken härlig sommarbild! :) Vänner och familj är ovärderliga!

Jessica
2016-07-12 @ 11:03:22
URL: http://Godisknarkare.blogg.se

Läste lite på din blogg om din resa. Skriver om min utmatningsdeprition på min blogg just nu. Kika in den.

Malin
2016-07-14 @ 23:39:54

💕💕💕

Svar:
Fröken Duktig

Malin
2016-07-14 @ 23:39:55

💕💕💕

Svar:
Fröken Duktig

Anonym
2016-07-14 @ 23:43:11

💕💕💕

Svar:
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0