Byta mediciner

Utsättningssymptomen är inte roliga just nu. Är inne på dag tre utan venlafaxin och har istället satt in voxra. Mår inte bra alls faktiskt. Återkommer och berättar mer när det har lagt sig.
Ta hand om er!

Lena
2016-07-20 @ 22:58:24

Hej! Jag känner igen mig i så mycket av det du skriver. Det är så trist att behöva drabbas av detta elände. Själv tyckte jag att så mycket av mitt liv gått till spillo och att jag fick "börja om" från ruta ett med att "lära in" helt vardagliga och självklara saker på nytt.
Jag hoppas verkligen att medicineringen kommer att stabiliseras för dig.
Lena

Svar: Tack, det hoppas jag med. Jag förstår hur du menar tror jag. Man har liksom förlorat flera år mitt i livet. Missat en massa. Förlorat tid med barnen. Glömt hur saker fungerar. Hur man gör... Men vi siktar på att komma tillbaka va? Att vara ledsen över förlorad tid, men inte bitter även om det är nära till den känslan ibland. Ta hand om dig!
Fröken Duktig

Malin
2016-07-21 @ 17:16:43

Visst är det hemskt, man tar en tablett för att må bättre och när man vill sluta med den är det fruktansvärt att gå av den. Har precis börjat min nedtrappning och det slutade med att mina föräldrar fick hämta mig i morse för jag trodde jag var påväg att bli galen och hamna i en psykos eller nåt, hemskt! Hoppas den nya medicinen får upp dig snabbt och att du kan komma tillbaka till måendet du hade under semestern.... Kram ❤

Svar: Men usch. Stackare. Hoppas att du får må bättre snart! Jag har faktiskt känt mig lite bättre idag än igår. Fortfarande gräsligt yr, men relativt pigg ändå. Hoppas på ännu mer förbättring tills imorgon. Godnatt!
Fröken Duktig

Mia
2016-07-22 @ 08:21:08

Fy! Kämpa på, "tur" du varit med förr så du förstår vad som händer. Har blivit superdålig varje gång av ändring i mediciner. Livrädd första gången! Men nu vet man ju att det blir bättre så småningom. Kram!

Svar: Ja men man blir ju liksom lite härdad eller vad man ska säga. Jag är i alla fall inte rädd för symptomen nu när man varit med ett tag och är beredd på att det kommer att bli jobbigt.
Kram
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0