Ishallen verkar inte vara för mig...

Tillbringade några timmar i ishallen under helgen, då yngsta sonen hade cup. Konsekvensen av det blev att jag nu har legat i sängen och på soffan i tre dagar. Kaffe, TV, ljudbok. Och långa, långa stunder helt utan intryck. Vila, vila, vila för att hålla ångesten borta. Den kommer som ett brev på posten så fort jag har ansträngt mig lite. Får återkomma med ett längre inlägg när jag har blivit piggare.
Kram! 
Lotta
2016-04-06 @ 20:30:57

Ta hand om dig!

Svar: Tack!
Fröken Duktig

Helena
2016-04-07 @ 09:41:31
URL: http://livetuppochnerblog.wordpress.com

Kan tänka mig att det blev lite för mycket, att det även är mycket ljud runt i kring, det är jag väldigt känslig mot. Ta hand om dig, hoppas du blir piggare snart igen. Kram

Svar: Jag kör alltid med öronpropparna i... Jag blir så ledsen att det blir så här för att se barnen spela hockey är ibland det enda som gör att jag känner glädje och engagemang. Det är inte så mycket som är uppriktigt roligt nuförtiden, men barnens aktiviteter är det så jag vill ju så gärna. Men jag väljer ofta bort det ändå för att jag vet att jag kommer att bli sjuk och trött efteråt.
Fröken Duktig

Christine
2016-04-07 @ 11:00:53

Usch vad trist. Känner så igen mig. Kyla i en ishall gör kanske också att du drar upp axlarna för att i fryser? Ger också spänningar i kroppen. Kommer jag över en viss nivå av ansträngning så kommer ångesten på posten. Skillnaden idag än för 3 år sedan är att den nivån kanske ligger på en 5:a idag istället för 1:a. Angående ångest. Har du läst Christer Nordlunds bok Ångest. Jag tyckte den var bra. Vila på i soffan. Där ligger jag med😊

Svar: Den ska jag läsa vid tillfälle. Tack!
Fröken Duktig

bylittlenea.blogg.se
2016-04-07 @ 13:17:43
URL: http://bylittlenea.blogg.se/

Usch, känner igen mig! Så har de senaste veckorna sett ut när det hänt saker på helgerna, roliga saker som fotbollscup för stora barnet och påskfirande mm. Sen är det krasch, ångest och orkeslöshet i dagar efter. Sedan vila inför nästa helg igen! Ta hand om dig. Kram

Svar: Kram
Fröken Duktig

Mia
2016-04-07 @ 16:22:28

Apuh. Förstår precis. Förra veckan hade jag bakslag efter påsk (som ändå var mest vila). Den här veckan bakslag efter strul med vårstädning (som jag varit duktig och tagit RUT till) och 24 tim blodtrycksmätning som innebar noll vila och sömn + två besök på vårdcentralen. Jag blir galen på sådana här veckor när man inte ens klarar det nödvändiga utan att må skräp.

Svar: Ja det är så tråkigt...
Fröken Duktig

Helena
2016-04-07 @ 20:49:54

Jag klarar inte heller ishockey. Varken på TV eller live. Testade en U16 match för någon vecka sedan och kände mig nästan åksjuk efter fem minuter. Bara att lämna tyvärr. Det kanske blir fotboll till sommaren? Jag ser fram mot den säsongen och förlikar mig med att hockey fortfarande är för snabbt för min hjärna.

Svar: Det kanske är det? Att det går snabbt och blir många intryck alltså...
Fröken Duktig

Helena
2016-04-09 @ 18:36:31
URL: http://livetuppochnerblog.wordpress.com

Ja visst är det trist när man inte kan göra det man vill göra, eller så gör man det och får lida för det sen istället. Det är ju inte det muntraste livet man lever just nu. Hoppas vi blir lite piggare snart. Kram trevlig helg.

Svar: Ja det får vi hoppas. Kram!
Fröken Duktig

Thomas
2016-04-11 @ 01:16:30
URL: http://livetsuger.nu

Känner igen mig så väl. Behövs inte mycket för att man sedan behöver dagar på sig för att återhämta sig.

Svar: Nä det är så tråkigt...
Fröken Duktig

Tankar om utmattning
2016-04-11 @ 09:21:20
URL: http://tankaromutmattning.blogspot.se

Känner också igen mig så väl. Det krävs inte mycket för att man ska ramla ner några trappsteg och så är allt tillbaka. Pest. Är vad det är.
Kram!

Svar: Kram!
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0