Hjärtstopp

Vi lever i väntans tider just nu. Min gamla mormor drabbades av ett plötsligt hjärtstopp under helgen som gick. Ambulanspersonal lyckades få igång hjärtat. Först väntade vi på att hon skulle vakna och det har hon gjort nu. Nu väntar vi på att vi ska lyckas få kontakt med henne. Att hon ska börja prata eller åtminstone visa tecken på att hon känner igen oss. Man vill så gärna att det ska hända så att det är kanske lätt hänt att man inbillar sig att man ser det där tecknet på igenkänning. Läkarna menar att det är omöjligt att veta om hjärnan tagit skada och att vänta är det enda man kan göra. Så vi fortsätter med det. Trots att hon är gammal är hon en riktig kruttant så vi hoppas på det bästa. Man ska ju helst undvika att googla på sånt här men det går ju inte att låta bli. Och statistiken är inte direkt positiv. Men som sagt, vi hoppas på det bästa.
Anonym
2015-11-25 @ 23:19:31

Fy vad jobbigt och tråkigt

Svar: Ja, det är jobbigt...
Fröken Duktig

Anna

Ingen lätt situation ni har nu, ovissheten i den situationen brukar vara värst. Jag önskar och håller mina tummar hårt för att er mormor kommer tillbaka, som hon var. Innan. En stor styrkekram!

Svar: Ja, det verkar kanske inte som om det kommer att bli så, men en viss förbättring finns ju i alla fall. Tack för omtanken.Kram
Fröken Duktig

L
2015-11-26 @ 19:34:21

Jag hoppas hoppas också att det ska gå vägen!

Kram!

Svar: Tack, snälla du!
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0