Besök på psykiatriska kliniken

Jag har fått en tid på psykiatriska kliniken. Jag skulle ju få vänta tre månader men kanske blev jag prioriterad på något sätt, för det har bara gått två. Den 30 juli ska jag få komma till bedömningsenheten. Är det någon som vet vad som händer på ett sånt besök? Jag ska träffa en överläkare där. Jag har googlat men inte hittat nån info om det.
Lagad :-)
2015-07-22 @ 12:43:09

Hej! Jag har själv ingen erfarenhet av det men jag misstänker att du kommer att få berätta hur du mår. Va då ärlig! Är det bara du eller ska din läkare, man eller annan med på mötet? Ev får du fylla i listor för att scana av hur du mår idag. Det överläkaren kommer göra är en bedömning av vilken hjälp du behöver å hur snabbt du behöver den. Just därför är det viktigt att du är ärlig med att du faktiskt i perioder har suicidala tankar. Det prioriteras. Lova att du inte håller tillbaka av rädsla för att ta någon annan plats. Det är din tur nu å du behöver all hjälp å stöd som du kan få. Du förtjänar det lika mkt som någon annan. Kanske är bra om någon är med dig som kan hjälpa dig att få fram hur du mår? Jag misstänker att de kommer ta del av din journal där dina tidigare tester finns men de kanske inte stämmer med hur du mår nu?
Skönt att du snart har tid, lycka till å styrkekram till dig!

Svar: Hej och tack för allt stöd! Det är nog bara jag som ska dit. Man får väl ta med sig någon om man vill men jag tror faktiskt att det är störst chans att jag kan vara helt ärlig om jag går in ensam. Jag ska säga precis som det är, så får vi se var det leder. Kram!
Fröken Duktig

Lagad :-)
2015-07-30 @ 22:10:36

Tänkt på dig idag å hoppas att mötet gick bra! Kram på dig!

Svar: Det gick bra. Tack!
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0