Lilla mormor är borta

Inatt somnade lilla mormor in. Starka, vackra, pigga mormor. Som alltid var snyggt klädd och hade full fart på benen. Som tog hand om morfar och lägenheten på bästa sätt. Så fick hon ett plötsligt hjärtstopp och räddades av amulanspersonal och fördes till IVA. Efter några dagar flyttades hon till en avdelning. Ibland var hon lite vaken och ibland fick vi ingen kontakt med henne. Hon var orolig i kropp och själ och när dagarna gick låg hennes puls alldeles för högt och andningsuppehållen blev fler och längre. Jag har suttit vid hennes säng ibland och tänkt att hon vet nog i alla fall att jag är där. Mamma och min fina syster har vakat nästan hela tiden. Så inatt släppte lilla mormor taget om livet, drog sitt sista andetag och somnade in. Nu får hon vila.
Anonym
2015-12-04 @ 21:00:51

Nej vad tragiskt. Alltid så sorgligt när det oundvikliga händer. Tråkigt att för alltid förknippa advent med en sån händelse. Man är så skör med utmattningssyndrom, inte lätt att lägga till sorgen efter en nära anhörig.

Svar: Ja, så himla tråkigt...
Fröken Duktig

Lotta
2015-12-05 @ 10:42:47

Beklagar!

Svar: Tack!
Fröken Duktig

Annukka
2015-12-06 @ 14:13:32
URL: http://timeoftiger.se/

Beklagar sorgen. Gammal eller ej, det går inte att vara helt förberedd.

Svar: Tack! Nä så är det.
Fröken Duktig

Sanna
2015-12-06 @ 19:10:43
URL: http://myfairytaleneverends.blogg.se

Beklagar sorgen...

Svar: Tack!
Fröken Duktig

Anna

Din lilla finaste mormor, som jag hoppades, men nu mår hon bra och får sin vila. Beklagar sorgen ❤️ Ta hand om din mamma lite extra, och din familj. Med kärlek, kramar och varandra så kommer ni långt!❤️❤️❤️

Svar: Tack för de fina orden.
Fröken Duktig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

frkenduktig.blogg.se

Fröken Duktig - Vägen tillbaka från utmattningssyndrom och depression

RSS 2.0